Kodiksi

Kalajoki

 

Muutto Kalajoelle on vähän niin kuin lähtisit elämänmittaiselle viiden tähden lomalle.

Valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki

Muutto Kalajoelle on vähän niin kuin lähtisit elämänmittaiselle viiden tähden lomalle.

Asut palvelujen lähellä luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan.

Kodikkaalla Kalajoella viihtyvät niin vauvat, vaarit kuin kaikenikäiset siltä väliltä. Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu.

Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki!

Lue lisää, kuinka autamme sinua muuttosuunnitelmissasi!

Tontit

Haaveena tontti meren äärellä? Kalajoella se muuttuu todeksi!

Kalajoella on hienoja tontteja niin maaseudun rauhassa, Kalajoen vanhan kaupungin idyllissä kuin meren läheisyydessä Hiekkasärkillä ja Himangalla.

Voit rakentaa kodin itse tai muuttaa valmiiseen kotiin rakennuttamalla talon valitsemallasi talotoimittajalla. Jos arvostat paikallisuutta, Kalajoelta löytyy osaavia rakentajia myös omasta takaa.

 

Haaveena tontti meren äärellä? Kalajoella se muuttuu todeksi!

 

Find a new home easily

Asunnot

Find a new home easily

Jos rakentaminen ei ole juttusi, Kalajoella on tarjolla myös valmiita asuntoja. Valitse huoleton kerrostalo tai rivitalo, osta uusi pientalo tai remontoi mieleisesi koti vaikka vanhasta puutalosta. Kalajoelta löytyy vastaus jokaiseen asumistoiveeseen!

Työpaikat ja opinnot

Työtä tarjolla, niin Kalajoella kuin ympäristössä

Muuttaessa merkityksellistä on tietenkin viihtyisä työpaikka. Rakenteilla oleva Fennovoiman voimala Pyhäjoella tarjoaa töitä sekä rakentajille, tuleville työntekijöille että alihankintayrityksille. Työpäivän jälkeen koti Kalajoella on vain 25 minuutin päässä – juuri sopiva matka ajatusten siirtämiseen vapaalle!

Lisäksi Kalajoki tarjoaa työtä ja yrittäjyysmahdollisuuksia erityisesti matkailu- ja asiakaspalvelualoilla sekä teollisuudessa.

Lapsille on Kalajoella tarjolla laadukasta varhaiskasvatusta sekä kunnallisessa että yksityisessä päivähoidossa. Perusopetuksen jälkeen nuoret voivat jatkaa opintojaan lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa.

 

Työtä tarjolla, niin Kalajoella kuin ympäristössä

Uusimmat avoimet työpaikat

Sähköasentaja, Uniflex Suomi Oy, Junnikkala Oy:lle, Oulainen

Sähköasentaja, Uniflex Suomi Oy, Oulainen, Haku päättyy: 03.05.2019 klo 00:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Junnikkala Oy on ehdoton puunjalostuksen edelläkävijä Pohjanmaalla. Sahaamme, höyläämme ja jatko-jalostamme puutuotteita yli 20 ma...
Lue lisää

Työntekijä lounasravintolaan, Go On Solutions Oy, Ylivieska

Työntekijä lounasravintolaan, Go On Solutions Oy, Ylivieska, Haku päättyy: 10.05.2019 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
Etsimme TYÖNTEKIJÄÄ LOUNASRAVINTOLAAN asiakkaallemme Ylivieskaan. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestää elokuun lopp...
Lue lisää

Purkumiehiä, 5 paikkaa, Sihti Oulu Oy, Kalajoki

Purkumiehiä, Sihti Oulu Oy, Kalajoki, Haku päättyy: 30.04.2019 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: 1 - 3 kk
Haemme asiakasyrityksellemme ahkeria PURKUMIEHIÄ Kalajoelle. Työnkuvaan kuuluu monipuoliset purkumiehen työt. Hakijalta odotamme: - voimassa...
Lue lisää
 

Kylpylälomalle vaikka joka päivä?

Vapaa-aika

Kylpylälomalle vaikka joka päivä?

Kalajoella voit harrastaa melkein mitä vain kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Täältä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle.

Kalajoki on ollut tunnettu matkailukohde jo 1800-luvulla. Kautta aikojen tänne ovat houkutelleet meri ja hienot Hiekkasärkät. Nykyisin vapaa-ajalla voi suunnata vaikka seikkailupuistoon – tai käydä halutessaan kylpylässä vaikka joka ilta työpäivän jälkeen.

Videoblogit

Katso ja kuuntele asukkaiden ja yrittäjien aitoja tarinoita!

Videoblogisarjassamme Kalajoen asukkaat ja yrittäjät kertovat omasta, antoisasta elämästään Kalajoella – meren, hiekkarannan, metsien, mahtavien vapaa-ajanviettomahdollisuuksien ja laadukkaiden palveluiden äärellä.

Katso ja kuuntele, mitä heillä on kerrottavanaan kodikkaasta Kalajoesta ja sen elämänmakuisista mahdollisuuksista myös sinulle!

Videoblogisarjalle tulee myös jatkoa, joten pysy kanavalla!

 

Katso ja kuuntele asukkaiden ja yrittäjien aitoja tarinoita!

Ota yhteyttä!

Teemme muuttosi viiden tähden Kalajoelle helpoksi

Jäikö jotain mielen päälle? Haluaisitko kuulla lisää Kalajoen mahdollisuuksista?

Muuttamiseen uudelle paikkakunnalle liittyy monesti paljon kysymyksiä. Me haluamme tehdä muuttosi mahdollisimman sujuvaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kalajoen kaupunki / Muuttajan palvelut

Anne Tullila
044 469 1203
anne.tullila@kalajoki.fi

Haluaisitko kuulla lisää Kalajoen mahdollisuuksista? Tilaa uutiskirjeemme!
    Tilaamalla uutiskirjeen annan Kalajoen kaupungille luvan tallentaa antamani tiedot uutiskirjeen toimittamista varten.
 

Teemme muuttosi viiden tähden Kalajoelle helpoksi