Kodiksi

Kalajoki

 

Muutto Kalajoelle on vähän niin kuin lähtisit elämänmittaiselle viiden tähden lomalle.

Valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki

Muutto Kalajoelle on vähän niin kuin lähtisit elämänmittaiselle viiden tähden lomalle.

Asut palvelujen lähellä luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan.

Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki!

Lue lisää, kuinka autamme sinua muuttosuunnitelmissasi!

Pienen kaupungin suuret tekijät

Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu.

Kalajoki on tarpeeksi pieni, turvallisen kokoinen kaupunki jossa on tilaa tehdä ja kasvaa ilman ruuhkia. Sopivan kokoisella Kalajoella ihmiset ympärillä tulevat tutuksi.  Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu.

Kalajoella voi koulu- ja työpäivän jälkeen suihkia mahtavilla maastopyöräreiteillä, roikkua puun latvassa seikkailupuistossa tai omin päin, reenata hokia Jussi Jokisen jalanjäljissä, suppailla, uida, hiihtää, golfata, leijalautailla tai ratsastaa.

 

Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu.

 

Marina Resort rakentuu merimaisemiin. Kuva: Studio Puisto Arkkitehdit Oy

Kalajoella tehdään tulevaisuutta

Marina Resort rakentuu merimaisemiin. Kuva: Studio Puisto Arkkitehdit Oy

Kalajoella pääsee mukaan hyvään, tulevaisuuteen katsovaan pöhinään. Ympäri kaupungin nousee uusia yrityksiä, lomailemaan hakeutuu koko ajan enemmän ihmisiä kaikkialta Suomesta, uusiutuvan energian tuotanto näkyy joka puolella. Voit muuttaa Kalajoelle kouluun tai palkkatöihin, mutta jos se oma juttu löytyy, yrittäjäksi alkamiseenkin saat parhaan mahdollisen tuen – ja verkostot.

Kalajoella elämä muodostuu sellaiseksi kuin sen tekee. Se tekee ihmiselle hyvää.

Tontit ja asuminen

Haaveena tontti meren äärellä? Kalajoella se muuttuu todeksi!

Kalajoella on hienoja tontteja niin maaseudun rauhassa, palveluiden lähellä Kalajoen keskustassa sekä vanhan kaupungin idyllissä kuin meren läheisyydessä Hiekkasärkillä ja Himangalla.

Turvallista asumista, nopeat yhteydet sujuvaan etätyöskentelyyn

Kalajoki on juuri sopivan kokoinen kaupunki, jossa palvelut ja yhteydet toimivat, mutta oma rauha on taattu. Etätyön tekeminen on vaivatonta nopeilla, uusilla valokuituyhteyksillä. Miltä kuulostaisi hengähdyshetki merenrannan luonnossa työpäivän tauottamiseksi?

Rakenna tai rakennuta unelmasi Kalajoelle

Voit rakentaa kodin itse tai muuttaa valmiiseen kotiin rakennuttamalla talon valitsemallasi talotoimittajalla. Jos arvostat paikallisuutta, Kalajoelta löytyy osaavia rakentajia myös omasta takaa.

 

 

 

Haaveena tontti meren äärellä? Kalajoella se muuttuu todeksi!

 

Helposti asumaan valmiiseen kotiin.

Asunnot

Helposti asumaan valmiiseen kotiin.

Jos rakentaminen ei ole juttusi, Kalajoella on tarjolla myös valmiita asuntoja. Valitse huoleton kerrostalo tai rivitalo, osta uusi pientalo tai remontoi mieleisesi koti vaikka vanhasta puutalosta. Kalajoelta löytyy vastaus jokaiseen asumistoiveeseen!

Kalajoen väkiluku kasvaa. Ihmisiä muuttaa töihin sekä Kalajoelle, että lähialueille eri puolilta Suomea ja Eurooppaa. Etsitpä sitten itsellesi uutta kotia tai mietit sijoittamista asuntoihin Kalajoella, ole yhteydessä Anne Tullilaan, anne.tullila@kalajoki.fi. Vuokra-asunnoille on nyt kova kysyntä!

Laadukkaasta asuntotarjonnastamme löytyy sopivia asuntoja niin sujuvaan arkeen kuin tuottoisaksi sijoituskohteeksikin. Uudelle Marinan matkailualueelle, Hiekkasärkkien paraatipaikalle, tullaan rakentamaan vaativampaankin makuun sopivia asuntoja. Huippusijainnilla varustetut asunnot sopivat loistavasti omaksi lomakodiksi tai sijoituskohteeksi.  Löydä tuleva kotisi tai hanki sijoitusasunto parhailta paikoilta. Tutustu tarjontaan alla!

Työpaikat

Työtä tarjolla, niin Kalajoella kuin ympäristössä.

Muuttaessa merkityksellistä on tietenkin viihtyisä työpaikka. Kalajoki tarjoaa työtä ja yrittäjyysmahdollisuuksia erityisesti matkailu- ja asiakaspalvelualoilla, terveys- ja hyvinvointipalveluissa sekä teollisuudessa.

Lisäksi rakenteilla oleva Fennovoiman voimala Pyhäjoella tarjoaa töitä sekä rakentajille, tuleville työntekijöille että alihankintayrityksille. Työpäivän jälkeen koti Kalajoella on vain 25 minuutin päässä – juuri sopiva matka ajatusten siirtämiseen vapaalle!

 

Työtä tarjolla, niin Kalajoella kuin ympäristössä.

Uusimmat avoimet työpaikat

Psykiatrinen sairaanhoitaja, Kalajoen kaupunki, Kalajoki

Psykiatrinen sairaanhoitaja, Kalajoen kaupunki, Kalajoki, Haku päättyy: 06.02.2022 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Kalajoen kaupungin hyvinvointipalvelut hakee PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA mielenterveyspalveluihin Hei sairaanhoi...
Lue lisää

Osastonhoitaja, Kalajoen kaupunki, Kalajoki

Osastonhoitaja, Kalajoen kaupunki, Kalajoki, Haku päättyy: 06.02.2022 klo 16:00, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
Tarvitsemme lisää esimiesosaajia iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme Kalajoelle! Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa ...
Lue lisää

Vastaanottovirkailija, hotelli, KALAJOEN KYLPYLÄHOTELLI SANI OY, Kalajoki

Vastaanottovirkailija, hotelli, KALAJOEN KYLPYLÄHOTELLI SANI OY, Kalajoki, yötyö, Kesto: 3 - 6 kk, 3kk, mahdollisuus jatkaa myös syksyllä
Uskotko sinäkin joulupukkiin? Me Sanissa uskomme ja tiedämme, että Kalajoen Hiekkasärkillä pukkikin kesällä...
Lue lisää
 

Löydä oma polkusi Kalajoen monipuolisista koulutusvaihtoehdoista.

Varhaiskasvatus ja koulutus

Löydä oma polkusi Kalajoen monipuolisista koulutusvaihtoehdoista.

Lapsille on Kalajoella tarjolla laadukasta varhaiskasvatusta sekä kunnallisessa että yksityisessä päivähoidossa. Perusopetuksen jälkeen nuoret voivat jatkaa opintojaan lukiossa tai ammatillisessa koulutuksessa.

Kalajoella jokaisessa koulussa oppilaiden hyvinvointi on etusijalla. Kouluissa on vahva yhteisöllisyyden ilmapiiri, jossa pidetään huolta toisista. Myös opettajat ja muu henkilökunta tulevat nopeasti tutuiksi eivätkä jää vain vieraiksi nimiksi ja kasvoiksi.

Kalajoen koulujen tarjonnasta löytyy laaja kirjo erilaisia opintoja, joista on helppo aloittaa oman tien etsiminen. Kun mahdollisuuksia on monenlaisia, on oman polun löytäminen hauskaa eikä ahdistavaa!

Katso, mitä opiskelijat itse ovat mieltä Kalajoella opiskelusta

Merenojan yhtenäiskoulu ja Kalajoen lukio -esite

Vapaa-aika

Kylpylälomalle vaikka joka päivä?

Kalajoella voit harrastaa melkein mitä vain kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Täältä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle.

Kalajoki on ollut tunnettu matkailukohde jo 1800-luvulla. Kautta aikojen tänne ovat houkutelleet meri ja hienot Hiekkasärkät. Nykyisin vapaa-ajalla voi suunnata vaikka seikkailupuistoon – tai käydä halutessaan kylpylässä vaikka joka ilta työpäivän jälkeen.

 

Kylpylälomalle vaikka joka päivä?

 

Tutustu asukkaiden ja yrittäjien aitoihin tarinoihin!

Blogit

Tutustu asukkaiden ja yrittäjien aitoihin tarinoihin!

Blogisarjassamme Kalajoen asukkaat ja yrittäjät kertovat omasta, antoisasta elämästään Kalajoella – meren, hiekkarannan, metsien, mahtavien vapaa-ajanviettomahdollisuuksien ja laadukkaiden palveluiden äärellä.

Ota selvää, mitä heillä on kerrottavanaan kodikkaasta Kalajoesta ja sen elämänmakuisista mahdollisuuksista myös sinulle!

Blogisarjalle tulee jatkoa, joten pysy kanavalla!

Ota yhteyttä!

Teemme muuttosi viiden tähden Kalajoelle helpoksi

Jäikö jotain mielen päälle? Haluaisitko kuulla lisää Kalajoen mahdollisuuksista?

Muuttamiseen uudelle paikkakunnalle liittyy monesti paljon kysymyksiä. Me haluamme tehdä muuttosi mahdollisimman sujuvaksi. Ota rohkeasti yhteyttä!

Kalajoen kaupunki / Muuttajan palvelut

Anne Tullila
044 4691 203
anne.tullila@kalajoki.fi

Tontit

Fanni Pöntiö
044 4691 125
fanni.pontio@kalajoki.fi

 

Saavutettavuusseloste

Haluaisitko kuulla lisää Kalajoen mahdollisuuksista? Tilaa uutiskirjeemme!
    Tilaamalla uutiskirjeen annan Kalajoen kaupungille luvan tallentaa antamani tiedot uutiskirjeen toimittamista varten.
 

Teemme muuttosi viiden tähden Kalajoelle helpoksi